Els Arcs - Escola de Secundària – Fundació Privada

BENVINGUTS A LA NOSTRA ESCOLA

El dissabte 3 de febrer hem obert l’escola a les noves famílies que el curs vinent faran 1r de secundària. Ha estat una jornada molt bonica en la qual han participat tant alumnes com professors.

A les 11h ha començat la sessió informativa a la pista coberta. L’equip directiu ha explicat el funcionament de l’escola, el projecte educatiu, els trets diferencials de la Fundació Els Arcs i les activitats que realitzem a cada curs.

Els alumnes voluntaris han intervingut amb la seva aportació en els apartats d’idiomes, projectes de 1r i 2n, Agenda 21 i tutorització de 1r i 4t.

Per acabar l’acte, l’orquestra d’Els Arcs, dirigida per la professora de música Iolanda Tarrat, ha interpretat la cançó Camins del grup Sopa de cabra.

Després, els alumnes de 1r han fet de guies i han acompanyat els seus futurs companys a fer una visita per tota l’escola. Cada departament ha exposat una mostra dels treballs i activitats que s’han anat realitzant durant el curs.

També s’ha ofert un esmorzar que ha estat molt ben rebut per part de tots.

Volem agrair la participació dels alumnes i professors així com la presència de totes les famílies que ens han acompanyat i que han fet possible una festa tan agradable.