Els Arcs - Escola de Secundària – Fundació Privada

CAMINEM AMB LA MAGIC LINE

Els alumnes de 1r, juntament amb els seus tutors, s’han organitzat per participar en la Magic Line, la caminada solidària que promou l’Hospital Sant Joan de Déu.

Per fer la recollida de donatius s’han portat a terme algunes iniciatives. El divendres 15, s’ha realitzat una festa de benvinguda per als pares i mares en la qual han fet diverses actuacions, balls, acudits i jocs d’entreteniment. També s’han venut braçalets, xocolatines, samarretes… Ha estat tot un èxit!

Als cursos de 3r, educadors de Sant Joan de Déu han vingut a fer unes xerrades per conscienciar sobre el voluntariat i les accions solidàries d’aquesta entitat. Aquí podeu veure el vídeo que n’han creat:

https://youtu.be/eB-XdFvM4Cg

Finalment, el diumenge 24, alumnes de 1r i professors de l’escola hem fet el recorregut de 15 Km per Barcelona, des de Sant Joan de Déu fins a la Plaça de la Catedral passant per Montjuic. Un matí fantàstic! Contents per l’esforç i l’objectiu aconseguit!

També cal destacar que un grup d’alumnes de 3r han participat de voluntaris en una de les parades d’avituallament de la caminada.

El bon ambient, l’esport, la cultura, la solidaritat, l’equip… han omplert els carrers de Barcelona amb la sisena edició de la Magic Line Sant Joan de Déu. En total, s’han recaptat més de 300.000€ que es destinaran íntegrament a projectes socials dels 10 centres de Sant Joan de Déu a Barcelona.

Gràcies alumnes, professors i famílies que ho heu fet possible!