Els Arcs - Escola de Secundària – Fundació Privada

COMENCEM LA SEGONA FASE DE BÀSQUET

Comença la segona fase amb tots els equips ja jugant la primera jornada.

L’escola de bàsquet competeix amb l’Aleví Mixt i entren en competició després d’un trimestre de preparació als entrenaments.

A nivell de resultats, tots els altres equips de la secció han aconseguit entrar a formar part d’un grup selecte d’equips de Barcelona que dóna opció a competir pel Campionat de Barcelona i jugaran al màxim nivell de la categoria, tot un mèrit aconseguit per una primera fase excel·lent. La feina ben feta aquest cop arriba també en forma de resultats.

Sabem que serà una segona fase dura, amb els millors equips, però és un preu que haurem de pagar a canvi de veure setmana a setmana, bons partits i bon bàsquet.

El Preinfantil Masculí, amb una plantilla curta, tractarà de mantenir el ritme competitiu. L’Infantil Femení, intentarà arribar al quadre final. L’Infantil Masculí busca la confirmació d’una bona línia de joc. Els del Juvenil Masculí lluitaran amb equips del seu nivell per acabar el millor possible, després d’una primera fase molt exigent en què molts jugadors són de primer any i fins i tot cadets, i estan competint amb equips de segon any.  El Júnior, amb l’ajuda de jugadors juvenils, mirarà de competir al màxim en la que per alguns serà la seva última temporada a Els Arcs.

Bona segona fase a tots els equips i a gaudir de bon bàsquet!

 

 

 

 

Rubén Sancho, Coordinador de la secció de Bàsquet