Els Arcs - Escola de Secundària – Fundació Privada

JOCS DE TAULA EN FAMÍLIA

El dissabte 18 de novembre hem obert l’escola Els Arcs per fer el TALLER DE JOCS DE TAULA PER A TOTA LA FAMÍLIA. L’escola de Pares i Mares de l’Escola Lys ens han proposat aquesta iniciativa i hi han convidat totes les famílies de la Fundació: Lys, Nausica, Peter Pan i Els Arcs.

La novetat d’aquest any ha estat la incorporació de jocs de taula per a nois i noies de secundària; per tant, ha estat una bona ocasió per descobrir noves propostes de joc i per passar una estona entretinguda.

El taller l’ha realitzat  “JUGUEM-HI” una associació que treballa per al foment dels jocs de taula com a promotors de la relació social i com a element pedagògic. Comparteixen la vinculació i la passió pel mon del joc i l’educació.

Ha estat un matí lúdic i molt ben valorat per tots els qui hi hem participat. El temps ens ha acompanyat de manera que hem pogut treure les taules a l’exterior i gaudir del jardí de l’escola. Especialment, ens ha fet molta il·lusió rebre la visita dels nens i nenes de les escoles de la Fundació.