Els Arcs - Escola de Secundària – Fundació Privada

PRESENTEM ELS TREBALLS DE SÍNTESI

Un cop hem acabat els treballs de síntesi, cada grup ha fet la seva exposició.

Els de 1r hem presentat un Power Point de la casa sostenible que vam construir a la Cerdanya. Hem explicat als companys els materials reciclables que hem utilitzat i com hem potenciat les energies renovables.

Els de 2n, seguint amb la tradició del Festival de Cinema de Sitges, hem fet un passi d’audiovisuals. Hem pogut veure reportatges sobre la costa del Garraf, la població de Sitges, el Canal Olímpic de Castelldefels, les espècies marines de la zona, la posidònia, la llotja de Vilanova i moltes altres temàtiques interessants que hem anat treballant durant aquest dies.

Els de 3r, hem estrenat una nova metodologia en el Treball de síntesi del Modernisme amb una gimcana basada en uns codis QR i enigmes per a localitzar les cases seleccionades i els detalls artístics més importants. A les exposicions orals cada grup ha presentat la revista que ha elaborat i ha respost les qüestions orals que els professors han recollit a mode de síntesi. També hem pogut escoltar i avaluar les històries audiovisuals que vam fer en castellà ambientades en alguna de les cases estudiades.  

Ha estat una bona manera de tancar el cercle. Hem participat, ens hem escoltat, ens hem interessat i hem après molt!