Els Arcs - Escola de Secundària – Fundació Privada

UN PREMI DE FOTOGRAFIA #EFIM2019

Tenim alumnes amb habilitats ben variades, uns són esportistes d’alt nivell de futbol, bàsquet, vòlei, esquí, hoquei… dansa, pintura, teatre, música i un llarg etcètera.

Aquest curs hem descobert que també tenim alumnes amb un bon ull fotogràfic i és que no només a nosaltres ens han entusiasmat les fotografies de l’Arcadi Sagarra i l’Albert Parera, sinó que un d’ells ha guanyat un premi i és que la foto que hi ha presentat és digna d’un fotògraf professional.

 

L’Albert ja fa temps que es lleva ben d’hora al matí per captar els primers rajos de sol i fer fotografies espectaculars que després comparteix a Instagram:

https://www.instagram.com/pareralbert/

Ell ha estat escollit entre els 10 guanyadors de l’#EFIM 2019 amb la fotografia L’estel ferit 7h59′.

L’Albert i l’Arcadi es van engrescar l’un a l’altre a participar en aquest concurs. Tot i semblar un treball individual, s’han donat molt suport durant aquests mesos. Així doncs, podem afirmar que aquesta és una victòria compartida.

La primera edició de l’EFIM es va celebrar l’any 1992 per iniciativa de l’Oficina de Gestió de Monuments del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, amb motiu de les Jornades Europees del Patrimoni, patrocinades pel Consell d’Europa. Aquesta iniciativa que obria camins de trobada entre la fotografia, el patrimoni cultural i els joves, tenia com a objectiu provocar la mirada dels estudiants cap als monuments i la reflexió sobre la seva rellevància, a partir del treball creatiu personal, utilitzant aquest llenguatge artístic. L’ #efim se centra en l’aprofitament de dues eines: el telèfon mòbil (o altres dispositius que permeten connectar-se a internet i capturar fotografies) i la xarxa social per compartir fotografies, Instagram.

Si voleu més informació del concurs aneu a http://culturaeducacio.gencat.cat/efim/

A nosaltres només ens queda felicitar-los.