AMPA – Els Arcs - Associació de Mares i Pares d'Alumnes

Conferències

conferenciesDes de fa temps, l’AMPA organitza un cicle de conferències cada any. Normalment se’n fan dues cada curs, o fins i tot tres, a més d’una xerrada d’orientació sobre els batxillerats i cicles formatius, organitzada conjuntament amb l’Escola per a 3r i 4t curs.

Intentem buscar temes que puguin ser interessants per a pares i mares (i professors), relacionats amb l’educació i l’adolescència, per tal d’aconseguir engrescar al màxim de gent. En l’organització de les conferències mirem de triar ponents que tinguin punts de vista diversos i oberts a noves tendències i que siguin bons comunicadors. Recentment hem tingut les següents xerrades: “Perquè diem SI quan voldríem dir que NO ?” de Anna Ramis; “El futur que els espera als nostres fills” de Carles Sànchez i “La feina o la vida. Supermares treballadores i altres estafes” de l’Eva Piquer. 

El curs passat van venir la Rosa Mª Díaz, Psicòloga de l’Hospital Clínic de Barcelona, per parlar d’ “Alcohol, cànnabis i altres conductes de risc en l’adolescència”; i en Tomàs Moré, responsable de sensibilització i conscienciació per a la ciutadania del CESICAT, que va fer una xerrada sobre la “Seguretat a Internet i els possibles abusos i riscos pels nois i noies”.

Comissions permanentsCurs 2015-2016
Conferències- Elena M.
- Malcolm B.
- Fran S.