AMPA – Els Arcs - Associació de Mares i Pares d'Alumnes

Campanya El Gran Recapte 2015

Benvolguts mares i pares de l’escola Els Arcs,

 

Com cada any, l’Escola col·labora amb el Banc dels Aliments de diverses maneres. Els dies divendres 27 i dissabte 28 de novembre participem en el Gran Recapte. Tant alumnes com professors faran de voluntaris en la recollida d’aliments, concretament al Caprabo del carrer Madrazo núm.100 (entre Muntaner i Santaló).

Els alumnes i els professors, per grups, hi seran el divendres 27 a partir de les 17h de la tarda i el dissabte 28, tot el matí, de 9 a 14h.

El Banc dels Aliments ens demana algun/a pare o mare que pugui col·laborar en aquest projecte d’aquesta entitat el divendres 27 de novembre des de les 9h del matí fins a les 17h per cobrir la franja horària que és lectiva i, per tant, ni els alumnes ni els professors poden fer-se’n càrrec.

Per això, des de l’AMPA i a proposta de l’Escola, us demanem que ens digueu la vostra disposició i disponibilitat a participar-hi. Els que podeu fer-ho, si us plau, contesteu aquest correu a la bústia de l’AMPA ampa@elsarcs.cat, indicant la franja horària que us va millor.

Divendres 27 de novembre des de les 9h del matí fins les 17h

  • Coordinador/a al servei de l’organització d’aquesta entitat per ser el responsable de la col·laboració dels pares.

 

  • Col·laborar com a voluntàri/aindicant la franja horària disponible.

El Banc d’Aliments ens demana afegir el D.N.I. per la cobertura de l’assegurança de l’organització.

 

Us agrairem que ens envieu la vostra resposta el més aviat possible.

Moltes gràcies per endavant.

 

L’AMPA Escola Els ARCS