AMPA – Els Arcs - Associació de Mares i Pares d'Alumnes

XERRADA: PARES, FILLS I NOVES TECNOLOGIES. EL DIÀLEG ÉS POSSIBLE

Benvolgudes mares i benvolguts pares,

 

L’Associació de Mares i Pares d’Alumnes (AMPA) es complau a convidar-vos a la xerrada col·loqui a càrrec de MARTA SELVA BASTARDAS i ALBERT CENTELLES COMELLES, el proper dimecres 27 de gener a les 19.30 h a l’Escola Els Arcs, que porta per títol:

 

PARES, FILLS I NOVES TECNOLOGIES. EL DIÀLEG ÉS POSSIBLE

 

Marta Selva Bastardas actualment treballa com a psicòloga infant-juvenil a l’Hospital Quirón de Barcelona. Albert Centelles Comelles és mestre i psicopedagog i treballa com a tutor de l’escola Alta Segarra.

 

L’objectiu de la xerrada és convidar als pares a reflexionar sobre la influència de les noves tecnologies en la vida quotidiana dels nostres fills i la nostra implicació com a pares.

 

L’evolució tecnològica és una realitat i el diàleg és possible. L’objectiu principal de la trobada és informar, assessorar i donar estratègies d’actuació als pares d’adolescents sobre l’ús d’internet i les noves tecnologies, habitual i quotidià en les seves vides. Sovint pot generar diversos conflictes familiars entre aquestes dues generacions: els “nadius digitals” i els “immigrants digitals i/o analfabets digitals”.

 

Mitjançant la xerrada, també es farà èmfasi en els diferents tipus d’addiccions a les noves tecnologies, els factors de risc i les estratègies d’evitació. Estarà enfocada des d’un punt de vista tant clínic i patològic com des de la vida quotidiana.

 

Data: Dimecres 27 de gener de 2016

Hora: 19.30 h

Lloc: Escola Els Arcs

Aula: Segon Pis de l’Annex de l’escola (Aules A21 i A22)

 

Esperant que aquesta iniciativa sigui ben acollida, us saludem atentament.

 

L’Associació de Pares i Mares d’Alumnes