AMPA – Els Arcs - Associació de Mares i Pares d'Alumnes

TALLER PER A MARES I PARES: ELS LÍMITS SALUDABLES

Benvolgudes mares i benvolguts pares,

 

La Direcció i l’AMPA de l’Escola Els Arcs us convidem a participar en el TALLER PER A MARES I PARES: ELS LÍMITS SALUDABLES a càrrec de la Lourdes Callen, que tindrà lloc a la mateixa Escola el dia 13 d’abril a les 19.00h.

 

Quan parlem dels límits, a què ens estem referint? Des d’un punt de vist negatiu, de normes, disciplina, autoritarisme, sobreprotecció, etc.? O des d’un punt de vist positiu, com un acte d’amor, per potenciar la seguretat de les nostres filles i els nostres fills?

 

La participació en aquesta activitat ens ajudarà a avaluar i fer una reflexió sobre les següents preguntes: Què són els límits? Quan són una limitació i quan són un benefici per a l’adolescent? Per què els evitem o sentim inseguretat en posar-los? Què és el que no m’està funcionant? Com trobar la justa mesura a les meves respostes? Com potenciar la cooperació, la seguretat i l’amor?

 

Aquest taller interactiu estarà conduït per Lourdes Callén, mestra Waldorf i terapeuta biogràfica, amb més de vint anys d’experiència treballant amb mares i pares a Espanya i Anglaterra.

 

L’Associació de Mares i Pares d’Alumnes

Direcció de l’Escola Els Arcs

Barcelona, 04 d’abril de 2016