AMPA – Els Arcs - Associació de Mares i Pares d'Alumnes

TALLER PER MARES I PARES: L’ÚS DE L’INTERNET I LES XARXES SOCIALS

Benvolgudes mares i benvolguts pares,

 

La Direcció i l’AMPA de l’Escola Els Arcs us convidem a participar en el

 

TALLER PER MARES I PARES: L’ÚS DE L’INTERNET I LES XARXES SOCIALS a càrrec del Jordi Bernabeu, que tindrà lloc a la mateixa Escola el dia 9 de març a les 19.00h.

 

Tot i que el creixement constant de l’ús de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) és un fet en la societat en la qual vivim, tots sabem que un ús inadequat pot provocar aïllament, tendència a l’autisme, dinàmiques d’addicció, una devaluació del concepte de l’amistat i poden conduir a una confusió del món físic amb el món virtual.

 

Com a famílies, és la nostra responsabilitat de posar els límits des de casa, quant a un ús “saludable” de les TIC per part de les nostres filles i dels nostres fills per no arribar a aquests extrems, i al mateix temps donar-los les orientacions perquè elles i ells se sentin protegides i protegits de possibles abusos.

 

Aquests objectius formen el fil connector d’aquest taller interactiu, que estarà conduït per Jordi Bernabeu, psicòleg i educador social, i especialitzat en la intervenció amb adolescents i joves en els usos de les TIC i les xarxes socials.

 

L’Associació de Mares i Pares d’Alumnes

Direcció de l’Escola Els Arcs

Barcelona, 19 de febrer de 2016