Els Arcs - Escola de Secundària – Fundació Privada

Visita-informativa_02
Visita-informativa_02
banner_07
banner_07
Research
Research
Visita-informativa_02
Visita-informativa_02
Visita-informativa
Visita-informativa
Research
Research
banner_07
banner_07
Info-Incripcio_01
Info-Incripcio_01
Research
Research
banner_07
banner_07
Research
Research
visita_01
visita_01
Research
Research
Info-Incripcio_01
Info-Incripcio_01
banner_01
banner_01
Visita-informativa_02
Visita-informativa_02
Visita-informativa
Visita-informativa
Visita-informativa_02
Visita-informativa_02
Info-Incripcio_01
Info-Incripcio_01
Research
Research
banner_01
banner_01
Visita-informativa_02
Visita-informativa_02
banner_07
banner_07
Research
Research
Slogans
Slogans
Portes-Sempre-Obertes_22
Portes-Sempre-Obertes_22
Visita-informativa
Visita-informativa
Research
Research
Research
Research
banner_01
banner_01
Portes-Sempre-Obertes_22
Portes-Sempre-Obertes_22
Research
Research
Slogans
Slogans
Research
Research
Research
Research
banner_05
banner_05
visita_01
visita_01
Portes-Sempre-Obertes_22
Portes-Sempre-Obertes_22
Visita-informativa_02
Visita-informativa_02
banner_02
banner_02
Research
Research
banner_05
banner_05
Visita-informativa_02
Visita-informativa_02
visita_01
visita_01

Mitja pensió

L’escola ofereix servei de mitja pensió de 13.30 a 15 h. Durant el migdia, els monitors i un responsable de l’equip directiu es fan càrrec del temps de lleure i d’aquest servei de menjador.

Tots els alumnes que es queden a dinar tenen l’opció d’assistir a una aula d’estudi, que coordina un professor de l’escola. Poden avançar feina, realitzar deures, preparar treballs, cercar informació i demanar orientació, en cas que sigui necessari.

Per altra banda, cada trimestre els monitors, conjuntament amb l’escola, organitzen activitats lúdiques i culturals de les quals els nostres alumnes poden gaudir.

El cost del dinar inclou l’àpat, l’aula d’estudi i el monitoratge. També s’ofereix l’extraescolar de tennis taula per als que es queden a dinar.

L’escola disposa de cuina pròpia on s’elabora el menjar diàriament. Els menús es revisen cada mes, per tal de vetllar per una alimentació sana i equilibrada.