AMPA – Els Arcs - Associació de Mares i Pares d'Alumnes

TALLER INTERACTIU “GESTIÓ DE LA FRUSTRACIÓ”

 

Benvolguts mares i pares,

La Direcció i l’AMPA de l’Escola Els Arcs us convidem a participar en la primera activitat de l’any escolar actual organitzada per part de la Comissió de Conferències de l’AMPA.

Aquest taller interactiu, GESTIONAR LA FRUSTRACIÓ, a càrrec del Centre per a Famílies amb adolescents (http://www.barcelona.cat/familia) de l’Ajuntament de Barcelona, tindrà lloc a la mateixa Escola el dia 15 de novembre a les 19.00h.

El Centre per a Famílies amb adolescents ens convida a conèixer tècniques per gestionar la vivència emocional de la frustració i poder acompanyar millor a les nostres filles i als nostres fills. Entre totes i tots, reflexionarem al voltant de què és la frustració, quins sentiments ens genera, què podem fer per tolerar-la, per a què ens serveix i què en podem aprendre. Combinarem aquest continguts amb la introducció d’eines pràctiques que ens permetran conviure amb la frustració i aprendre dels errors.

Si voleu participar en aquesta activitat, us demanem enviar-nos el vostre nom, amb el curs del vostre fill o filla, a ampa@elsarcs.cat, abans del dia 10 de novembre.

 

L’Associació de Mares i Pares d’Alumnes

Direcció de l’Escola Els Arcs

 

Barcelona, 30 d’octubre de 2017