AMPA – Els Arcs - Associació de Mares i Pares d'Alumnes

Festa Benvinguda 1r

Aquesta activitat s’ha creat atenent la demanda de les famílies dels alumnes de 1r ESO. En passar a l’ESO la dinàmica escolar canvia, d’una banda els nois i noies s’han fet grans i de l’altra el funcionament de secundària no facilita la coneixença entre els pares tant com es podia fer a l’Escola de primària.

No coneixem les altres famílies ni tampoc els nens/es amb els quals va el nostre fill/a, els professors només els hem vist a una reunió informativa…

A partir d’aquest sentiment, s’ha creat un petit espai de trobada de famílies, alumnes i professors de l’Escola per facilitar la coneixença i la relació. Aquest espai és la “festa de benvinguda” a les famílies de 1r ESO .

La festa es fa la primera quinzena del mes de març, un divendres de 17 a 19h. Hi ha una petita activitat per promocionar la relació entre les famílies i un berenar amb refrescos que elaboren els alumnes de 4t preparant dolços casolans i begudes. (El recapte del berenar serveix per al finançament del viatge de fi de curs de 4t).

festabenvinguda

+ Arxiu PDF: Carta

+ Foto

Comissions permanentsCurs 2014-2015
Festa benvinguda famílies 1r ESO- Tatiana V.
- Christina S.
- Mireia E.